Clotilde Armand, una țipă pe Facebook, alta face in lumea reală

Peste 260 de angajați ai Consiliului Concurenței pot beneficia în prezent de sporul de 15% din salariul de bază pentru riscurile generate de radiațiile antenelor telecom de la Casa Presei, unde-și are sediul autoritatea. La câteva sute de metri distanță, aproape 100 de angajați ai ADP Sector 1 își rorunjesc în același mod veniturile, în ciuda anunțului primarului Clotilde Armand, care spunea în martie că nu va mai acorda aceste sporuri, în condițiile în care nivelul radiațiilor în zonă este de aproape 1400 de ori mai mic decât limita legală, conform măsurătorilor arbitrului telecom - ANCOM.

Clotilde Armand
  • – Peste 260 de angajați din Consiliul Concurenței pot primi în prezent așa numitul spor de antenă, echivalentul a 15% din salariul de bază pentru riscurile generate de radiațiile antenelor telecom de la Casa Presei, unde-și are sediul autoritatea.
  • – Și aproape 100 de angajați ai ADP Sector 1, clădire situată în apropierea Casei presei, își rotunjesc în același mod veniturile lunare.
  • – În 19 martie 2021, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a denunțat public aceste sporuri și a spus că nu va mai plăti aceste sporuri, în condițiile în care măsurătorile ANCOM, autoritatea care monitorizează inclusiv radiațiile antenelor telecom, au arătat că nivelul radiațiilor este de aproape 1400 de ori sub limitele legale.
  • – De notat că măsurătorile ANCOM au fost făcute pe spațiul public în afara clădirii ADP Sector 1. Teoretic, în interior valorile câmpurilor electromagnetice ar trebui să fie cu mult mai mici, deoarece intervine și atenuarea dată de zidurile clădirii.

Citiți continuarea pe Hotnews.ro