Clotilde Armand

Clotilde Armand pozează drept „doamna politicii imaculate” de la noi din țară. Un fel de salvatoare venită cu avionul, cu un singur scop: să ne scoată pe noi, ăștia mici și nefericiți, din mocirlă. Ce-i drept, România n-o duce prea bine de ani de zile, iar speranța oamenilor că de la vest va veni, la un moment dat, salvarea, e oarecum justificată. Speranță de care Clotilde Armand a decis să profite, arătându-le oamenilor exact ceea ce-și doreau să vadă și să audă. Și-așa s-a născut politicianul Armand.

Egis

Cum afacerile dubioase de căpușare a banului public au explodat exact ca un furuncul, Clotilde Armand s-a chinuit să-și acopere cu lăbuțele din spate orice ar putea să miroasă urât. Așadar, a afimat că angajarea sa la EGIS, pe post de director general, nu s-ar fi întâmplat decât în luna septembrie a anului 2013. Hârtiile zic, însă altceva.

Bechtel

Egis, firma condusă de Clotilde Armand, pare să înghită bani… degeaba. Mai pe larg, vorbim despre servicii de consultanță în valoare de 22 milioane de euro, pe care firma acesteia le tot mimează în ultimii 6 ani. Probabil cel mai scump joc de mimă din istorie. Autostrada Transilvania este unul dintre punctele de interes, mai ales ținând cont de faptul că în într-o anumită perioadă s-au construit fix 0 km. Problema este, desigur, una mult mai adâncă de atât. Vorbim despre americanii de la Bechtel care inițial au promis că se vor ocupa de finalizare, însă suma de 1,2 miliarde de euro le-a fost acordată pentru doar 52 de km de autostradă finalizați. Cu toate că între 2011-2014 lucrările au fost stopate, firma Egis a continuat să încaseze, ca și cum ar fi supervizat aproximativ 415 km de lucrări aferente Autostrăzii Transilvania. Chiar și așa, CNAIR a refuzat să accepte o serie de facturi din partea Egis International, fapt care a generat nemulțumiri, așa cum era de așteptat.

Boala Copiilor Albaștri

„În perioada în care am fost director la Egis România S.A., contrar celor afirmate de dumneavoastră, societatea nu a realizat activitate de consultanță pentru o serie de primării privind proiectul „Control Integrat al Poluării cu Nutrienți”. Contractele cu primăriile s-au derulat ulterior plecării mele de la Egis România. Perioada în care am fost director al Egis România a fost septembrie 2013 – martie 2017, iar contractele au fost semnate ulterior și nu de mine.”, declara Clotilde Armand, într-un interviu dar celor de la Lumea Politică.

Clubul Rapid

Potrivit jurnalistului Mihai Belu, Clotilde Armand ar duce o luptă politică și, potrivit datelor pe care acesta le are, avocații acesteia ar fi implicați în „povestea Rapidului”. Mai pe larg, Belu spune că Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea, adică cei care o reprezintă și pe Clotilde Armand, ar fi, de asemenea, în spatele celor de la AFC Rapid, adică cei care se luptă în tribunale cu FC Rapid 1923 S.A.

În concluzie: ne-am fi dorit și noi să putem crede în doamna Clotilde Armand, însă preferăm să o vedem pe aceasta pentru cine și ce este cu adevărat, decât să credem în personaje de basm.

Citește și: Clotilde Armand, „bătută” de statisticile vechi

#News