FOTO Digi24
FOTO Digi24

Gabriela Firea dă asigurări că apa de la robinet este potabilă. Primarul Capitalei a anunțat, sâmbătă, că prin apa de la robinet nu se transmite virusul COVID-19. Edilul-șef a mai spus că operatorii de salubrizare spală cu clor toate arterele rutiere, iar măsuri speciale se iau și la Societatea de Transport București, unde sunt dezinfectate zilnic mijloacele de transport.

Firea dă sfoară în țară

După ce s-a intrat în Faza a III-a a luptei cu coronavirusul, primarul general al Capitalei le vorbește direct locuitorilor Capitalei, agenților economici și autorităților și le cere să rămâne calmi, dar în același timp să respecte regulile impuse de situația de fapt.

„În prezent, în centrele de carantină din Capitală se află 270 de persoane venite în special din Italia. Mai sunt disponibile 180 de locuri de carantină și mai avem centre rezervă cu o capacitate totală de peste 140 de locuri. Conaționalii noștri nu vor rămâne fără un acoperiș deasupra capului sau fără medicamente, apă, hrană, obiecte de igienă și îngrijire personală.

Citește și Firea vrea să interzică accesul persoanelor din străinătate în Capitală

Fac un apel către toate companiile private, asociațiile sau fundațiile, să sprijine în continuare autoritățile locale și să doneze centrelor de carantină alimente și obiecte de strictă necesitate. Numai solidari vom putea fi eficienți, iar cei care au nevoie de noi vor primi mai rapid ajutor. Centrul de primire donații se află la Arena Națională – bd Basarabia 37-39″, a declarat Gabriela Firea.

Apa de la robinet din București este potabilă!

„Se fac teste complexe în fiecare zi! STB igienizează și decontaminează toate cele 1.600 de vehicule care asigură transportul public. Operatorii de salubrizare din toate sectoarele Capitalei spală cu clor arterele din București!”, a mai spus Primarul Capitalei.

#NEWS