Dan Tudorache la al patrulea centru de carantină
Dan Tudorache la al patrulea centru de carantină

Al patrulea centru de carantină din Sectorul 1 al Capitalei este gata, spune primarul de sector, Dan Tudorache. Dacă ieri vă anunțam cum că s-a deschis cel de-al treilea, iată că astăzi Tudorache anunța deschiderea unui nou centru de carantină, dotat cu 55 de camere, unde pot fi cazate persoane ce au nevoie de izolare.

Centrul nr. 4 va oferi, exact ca în cazul celorlante deschise de către primarul Dan Tudorache, trei mese pe zi celor aflați în carantină. De asemenea, primarul a mai menționat că acest centru este destinat celor ce nu prezintă simptome, însă se întorc în țară din zonele cu risc de contaminare. Paza va fi asigurată de către instituția Poliției și cea a Jandarmeriei.

„Al patrulea Centru de carantină din Sectorul 1 este operațional.

Centrul de carantină nr. 4 are o capacitate de 55 de camere. Aici sunt găzduite persoane încadrate în prevederile legale referitoare la instituirea carantinei.

Tuturor celor aflați în centre, le asigurăm trei mese pe zi.

Carantina se instituie pentru toate persoanele care nu prezintă simptome, dar care se întorc din zonele cu transmitere comunitară extinsă a noului coronavirus (COVID-19).

Cazarea în centrele de carantină este cea mai sigură măsură pe care o putem lua pentru a ne putea proteja de expunerea la coronavirus. Monitorizarea celor din centre este asigurată de Jandarmerie și Poliție, deci riscurile de “evadare” și contaminare sunt practic zero.”, a anunțat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Sectorul 1 al Capitalei, dotat cu al treilea centru de carantină

#News