Clotilde Armand, de la „oh là là”, la „aoleu”

Cu toate că Primăria Sectorului 1 a avut parte de excedent financiar, Clotilde Armand continuă să se plângă de faptul că nu ar exista bani

Văzută de mulți dintre votanți ca marea salvatoare, marele erou, al Sectorului 1, „doamna de tinichea” a Bucureștiului, Clotilde Armand nu face altceva decât să-și contrazică propriile declarații, atunci când nu înflorește, – de dragul de-a pica în picioare.

În mod cert, orice angajat, oriunde ar lucra acesta, are nevoie de confort la locul de muncă. La capitolul acesta intră și angajații Primăriei Sectorului 1, cei care, din pricina zgârceniei nefondate a „primăriței”, nu mai au voie să folosească, în interiorul instituției, cuptoarele cu microunde. În condițiile în care nu toate birourile din primărie beneficiază de un cuptor cu microunde.

Explicația „șefei”? „Să facem economie!”

Și dacă tot vorbim despre economie, aceeași Clotilde Armand a mai aruncat în angajați cu o pretenție: să li se reducă căldura la jumătate. Toate aceste dispoziții neoficiale nu fac decât să întoarcă Primăria Sectorului 1 în Epoca de Aur, perioadă pe care niciun angajat, fie el mai tânăr sau mai în vârstă, nu își dorește să o (mai) trăiască. Totuși, lucrurile acestea se întâmplă, direct instrumentate din bagheta celei care nu a trăit nicio zi din viața ei în comunism, Clotilde Armand.

Clotilde Armand recunoaște că Primăria Sectorului 1 a avut un excedent financiar

Într-o ședință ce a avut loc astăzi (informație pe surse), Clotilde Armand afirma că PS1 are parte, în acest moment, de un excedent financiar. Cu alte cuvinte, bugetul e pe plus, având bani rămași și nefolosiți. De reamintit că PS1 intră la capitolul primăriilor de sector privilegiate, beneficiind de cel mai mare buget anual, fiind întrecută, la nivel de București, doar de Primăria Generală a Capitalei.

În acest condiții, haideți să recapitulăm:

1. Clotilde Armand reduce căldura la jumătate și interzice cuptoarele cu microunde, invocând punga strânsă.

2. Primăriei îi rămân bani nefolosiți.

Rămâne o singură întrebare: ce se întâmplă cu banii rezultați excedentului financiar, de vreme ce zgârcenia continuă să fie literă de lege?

Bursele elevilor, date cu mâna altuia

Acuzată că nu a plătit bursele de merit și cele sociale destinate elevilor cu rezultate bune la învățătură, Clotilde Armand se lăuda, la un moment dat, că a reușit să rezolve problema. Rezolvarea în sine este o problemă și ea, întrucât bursele date de Clotilde Armand sunt cele aferente anului școlar 2019-2020, anul școlar fiind calculat între 15 septembrie și 15 iunie. În condițiile în care aceasta a devenit primarul Sectorului 1, în urma câștigării alegerilor locale din 27 septembrie 2020, astfel devine ușor de înțeles faptul că respectivele burse au fost, în realitate, plătite de fosta administrație, iar laudele ulterioare sunt nejustificate.

Citește și: Clotilde Armand propune burse pentru elevii merituoși

#News