Cristian Popescu Piedone / Foto: HashtagNews.ro

Sectorul 5 al Capitalei suferă. La propriu și la figurat. Ca o ruletă rusească în care cetățenii au tendința de a nimeri mereu glonțul, cu toate că, la fiecare alegeri, variante există. Așa cum există și de această dată. Pentru că suntem curioși din fire ca orice jurnaliști, noi, cei din echipa HashtagNews.ro l-am însoțit astăzi pe Cristian Popescu Piedone într-una din vizitele sale prin cartierele Sectorului 5.

Piedone, printre oameni: „Biroul meu e strada”

Sectorul 5 este un sector al contrastelor. De la o stradă la altă, ai impresia nu numai că nu ești în același sector, însă ai putea să bănuiești că nu ești nici măcar în același oraș. Străbătând unele dintre străzile acestui sector, îți vine greu să crezi că mașina timpului nu te-a dus într-un timp îndepărtat în care cine-știe-ce bombă atomică s-a pogorât peste omenire. O lume desprinsă din „Mad Max” pe care Piedone se angajează s-o repare și s-o readucă la statutul său european, cel câștigat cu greu. Cum? Lucrând mai mult în sector și mai puțin în primărie.

Parcul Pecineaga din Sectorul 5, spoit de Florea după ce Piedone a semnalat dezastrul

Partea amuzantă este că în urma multelor semnale de alarmă trase de Cristian Popescu Piedone de curând, actualul primar Florea Daniel a decis să spoiască parcul Pecineaga din Sectorul 5, strângând două-trei peturi, de ochii lumii. Poate ar trebui să-l anunțe cineva pe Florea că primavara nu răsare odată cu dispariția câtorva gunoaie. Primavara apare atunci când se curăță, se deratizează și, mai mult decât orice, se repară tot ce nu s-a reparat de ani de zile.

Cristian Popescu Piedone candidează la Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Citește și: Piedone: „Curat, murdar, bani aruncați, bani furați!”

#News