FOTO psnews

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că liberalii au atacat legea PSD de amânare a ratelor la bănci pentru că nu le pasă de români și nu vor să protejeze populația. Firea consideră că aceasta este ”proba cinismului PNL”.

PNL, pus la zid de primarul Capitalei

”Dovada vie ca nu le pasa de oameni! Proba cinismului! In toata lumea s-au luat masuri pentru protectia populatiei in fata crizei sociale si economice provocate de pandemia de coronavirus, numai la noi guvernul nu numai ca nu are propriile initiative benefice pentru cetateni, dar le si blocheaza pe cele parlamentare, ale celorlalte partide: PSD, Pro Romania, Alde, Udmr.

In normele de aplicare la OUG privind amanarea platilor ratelor bancare, cei de la guvern au copiat din proiectul de lege facut de PSD in Parlament.

Diferenta majora e ca in OUG guvernamentala se percepe dobanda la dobanda, pe perioada amanarii, in timp ce in proiectul PSD este doar un decalaj al calendarului de rambursare a creditului, fara costuri suplimentare.

Trageti Dvs concluziile!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

PSD vrea pact național pentru combaterea efectelor coronavirus. Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a trimis, duminică, o scrisoare tuturor partidelor parlamentare. El le cere un pact național care să fie susținut de toată clasa politică pentru combaterea efectelor crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Citește și Tudorache: Sunați la 021.9540, dacă aveți în bloc vecini cu Covid-19

Liderii ALDE și Pro România, Călin Popescu Tăriceanu, respectiv Victor Ponta, au anunțat, duminică seară, la România TV, că sunt de acord cu propunerea lui Ciolacu, mai puțin PNL, care a atacat la CCR legile PSD privind amânarea plății ratelor și a utilităților.

#NEWS