FOTO facebook

În timp ce românii stau în casă, respectând ordonanțele militare, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, se plimbă prin parc, cu iubita, deși IOR-ul ar fi trebuit să fie închis. Ce dacă e Ordonanță militară și oamenii de rând nu au voie să facă puțin streching la iarbă verde, îi este permis lui Negoiță. Doar așa e la noi, pe barosăneală. Ești barosan, e ok. Nu ești, stai în casă. Vrei aer? Deschide geamul. Vrei mai mult? Ieși pe balcon.

Negoiță a călcat în picioare Ordonanțele militare

Domnul primar Negoiță a ieșit la plimbare, în ziua de Paști, în pantaloni scurți și cămașă roz, pe semne că PSD-istul a dorit să fie asortat cu pomii din parc. Doar că, în loc să fie „lăsat în pace”, ca să-și vadă liniștit de picnicul cu soția lui, Robert Negoiță a fost luat la întrebări de o martoră căreia nu i-a venit să creadă ce vede.

„La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intra în parc, mi-a răspuns: „verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantaloni scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute. După alte întrebări de ce ni se interzice nouă, famiilor cu copii, intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile și nu el a dat ordonanța militară”, a scris pe Facebook Lilia Stana.

„După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere și supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiță îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declarația pe proprie răspundere și că poliția locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egală pentru toți?”, a încheiat femeia.

L-a apucat hărnicia în ziua de Paști

Deranjat, probabil, de interogatoriul femeii, primarul Sectorului 3 a găsit cele mai penibile scuze posibile, doar-doar poate va înduioșa pe careva cu hărnicia lui în ziua de Paști.

Edilul a arătat, pe contul său de Facebook, că vizita în parc s-a datorat verificării mentenanței parcului.

„Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine (n.r. – luni, 20 aprilie), am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris Negoiță.

#NEWS