FOTO facebook

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, anunţă ce trebuie să facă persoanele din sector care află că în blocul în care locuiesc se află persoane infectate cu COVID-19. 

Tudorache oferă soluții celor care știu că au vecini cu COVID-19

„Zece vecini de sector din cartierul Băneasa au fost testați azi de COVID-19, de către medici de la Complexul Multifuncțional Caraiman. Din fericire, toate testele au ieșit negative. Oamenii au cerut să fie testați, după ce două persoane din blocul în care locuiesc au fost confirmate cu COVID-19 și internate.

Dacă în blocul dumneavoastră există persoane confirmate cu COVID-19, solicitați la 021.9540, prin administrator sau președintele asociației, testarea locatarilor care doresc acest lucru. Testele pe care le folosim au fost achiziționate la recomandarea Institutului Matei Balș”, a scris Dan Tudorache pe pagina sa de Facebook.

Citește și Tudorache respectă Ordonanța militară. Dezinfectant la 4.000 de scări de bloc din S1

Primarul Tudorache a mai precizat că stă în puterea noastră să oprim răspândirea acestei pandemii prin propriile noastre acțiuni.

„Un mesaj de speranța poate fi adresat: Putem, stă în puterea noastră să oprim răspândirea acestei pandemii prin propriile noastre acțiuni. Acum, pentru multi oameni, a face ceea ce trebuie din dragoste de familie, de prieteni, de ceilalți, de oameni, înseamnă…a rămâne acasă.

Nu va riscați sănătatea! Nu riscați sănătatea celorlalți! Rămâneți acasă!
#ramaiacasa #covid19 #coronavirus„, este mesajul lui Daniel Tudorache pentru români.

#NEWS