Victor Ponta, foto: Facebook

Liderul PRO România, Victor Ponta, a lansat o serie de acuzații la adresa celor la de PNL, cu privire la contestația pe care aceștia au făcut-o la CCR. Mai pe larg, este vorba despre cele două legi inițiate de cei de la PSD, legi ce ar fi relaxat ratele la bănci. În opinia lui Victor Ponta, PNL ar fi pus pe primul plan interesul băncilor, și nu pe cel al cetățenilor, așa cum era normal.

„PNL – VANZATORII ROMANIEI !!

Parlamentul a votat vineri Legile privind amanarea ratelor la banci si sprijinul pentru firmele romanesti ( taxe si contributii) si pentru persoanele fizice ( plata utilitatilor) – votul pentru a venit de la ProRomania , PSD, USR, UDMR, Minoritati, PMP , ALDE si neafiliati !

Dar Legile nu intra in vigoare – pentru ca VANZATORII Romaniei de la PNL au contestat la CCR legile – si totul se suspenda !

Poate acum v-ati lamurit toti de ce PNL a vrut la Guvernare singuri / de ce au cumparat voturi, au mintit, au furat sa stea lipiti de scaunele de la Guvern – pentru ca ei aveau o MISIUNE – sa protejeze anumite banci si firme internationale impotriva romanilor si a firmelor romanesti!

Din acest motiv Guvernul PNL tot amana, tot schimba, tot retrag proiecte, tot adauga la proiecte, tot amana normele de aplicare, tot adauga proceduri si alte acte birocratice – ca sa traga de timp si sa nu faca nimic de fapt !

Cand vom termina Pandemia de Coronavirus ( cu atatia romani decedati si afectati din cauza faptului ca Guvernul NU a luat masurile necesare) o sa ne trezim o tara cu economia distrusa, cu oameni striviti de datorii la banci si companii de utilitati , cu firmele romanesti bagate in faliment, cu Agricultura si industria alimentara in genunchi ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut !” , scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Tăriceanu zumzăie la urechea Guvernului: Nu are curaj să adopte o măsură clară

#News