Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5
Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Echipele Societății Infrastructură 5 din Sectorul 5 al Capitalei au precizat, prin intermediul unui comunicat distribuit pe contul de Facebook, că au primit sezisări din partea cetățenilor cu privire la ruperea stâlpilor care delimitează anumite locuri din sector.

Potrivit reprezentanților societății, echipele intervin foarte rapid, iar reparațiile au loc în mai puțin de 3 ore.

Deși acestea echipe dau dovadă de viteză, dedicare și implicare, societatea face apel la cetățeni, rugându-i să nu mai rupă stâlpii din plastic, evintându-se, în acest fel, cheltuielile pentru reparații.

Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Societatea Infrastructură 5: ”Primim sesizări despre ruperea stâlpilor care delimitează anumite locuri din sector”

Primim sesizări despre ruperea stâlpilor care delimitează anumite locuri din sector. Echipele noastre lucrează prompt și rezolvă aceste sesizări în mai puțin de 3 ore. Cu toate acestea, mult mai simplu ar fi ca acești stâlpi de plastic să nu mai fie rupți. Împreună putem păstra acest sector curat și reduce cheltuielile. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au trasmis membrii societății din sectorul 5 al Capitalei.

Transparență continuă în spațiul media: Societatea poate fi urmărită și pe contul de Instagram

Membrii societății au publicat anunțul potrivit căruia lucrările efectuate, lucrările terminate și cele în curs de desfășurarea vor putea fi urmărite de internauți și prin accesarea  contului de Instagram.

Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Vești bune! Ne puteți urmări și pe Instagram. Vă rugăm: click și follow”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook al Societății Infrastructură 5.