Călin Popescu Tariceanu
Călin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Generală, nu știe care este prețul unei călătorii cu autobuzul, prin București. Întrebat, la Digi 24, în contextul în care unul dintre proiectele sale de mandat se referă la gratuitatea transportului în comun, pentru descongestionarea traficului din București.

„Dacă vrem să descongestionăm Bucureștiul, una din ideile mele, care poată să pară populistăla prima vedere, este să mergem spre transportul public gratuit, pentru ca vom stimula oamenii să lase mașinile în parcare”, a spus Călin Popescu Tăriceanu marți seară la Digi24

Moderatoarea emisiunii l-a întrebat dacă știe cât este prețul unui bilet de autobuz, iar dialogul de mai jos este lămuritor.

CP Tăriceanu: Da, sigur că știu.

Moderatoare: Cât?

CP Tăriceanu: Depinde de distanța pe care mergi.

Moderatoare: O călătorie?

CP Tăriceanu: 3 lei.

Moderatoare: 1,30 lei, domnule Tăriceanu.”

Asta se întâmplă când nu iei orașul, oricare ar fi el, la pas și te bazezi doar pe ceea ce îți transmit consilierii.

„Rezolvarea problemelor de trafic, dar fără un Plan urbanistic general, aceste probleme de trafic nu vor putea fi rezolvate. Cine crede că făcând un pasaj se rezolvă probleme, un singur pasaj, se înşeală. Ştiţi care este definiţia pasajului? Drumul cel mai scurt între două semafoare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24.

Citește și: Băsescu, despre Tăriceanu: „O să-l bat de-o să-l snopesc! O să-i scot politica din cap!”

#News