Cu toate că Adriana Bahmuțeanu și-a început cariera ca jurnalist, se poate spune că adevărata notorietate i-a fost adusă de desele și telenovelisticele scandaluri cu fostul soț, Silviu Prigoană, cât și de nenumăratele căsnicii, tot cu acesta. Însă cum nici scandalurile nu mai sunt ce-au fost, Adriana Bahmuțeanu pare să-și dorească să mute reality show-ul în plin Sector 1, anunțând că și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1 astăzi, în ultima zi, susținută de Partidul Ecologist.

Adriana Bahmuțeanu, susținută de Partidul Ecologist?

În opinia acesteia, Sectorul 1 ar avea nevoie de un om ca ea, întrucât nu-i este teamă de procese, Silviu Prigoană călind-o suficient. De asemenea, Adriana Bahmuțeanu afirmă despre propria persoană cum că ar fi un om curat. Nu putem să nu ne întrebăm de ce amintește de procese, dacă se simte un om curat?

„Este cel mai bogat sector, dar cel mai văduvit. S-a certat primarul cu consiliul local. Eu vin din România reală. Am soluțiile potrivite, sunt susținută de Partidul Ecologist. Nu mi-a fost teamă de 200 de procese intentate de fostul partener de viață, nu îmi e teamă de nimic. Sunt un om curat.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Tudorache reia dezinfecția scărilor de bloc, la solicitarea bucureștenilor

#News