Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei

Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache anunță reluarea dezinfecțiilor din scările de bloc aferente sectorului pe care îl administrează, ca rezultat al creșterii cazurilor de coronavirus. În opinia lui Tudorache, „al doilea val este acum”, astfel că autoritățile trebuie să ia act de situația în care ne aflăm și să vină în sprijinul cetățenilor. Tot potrivit acestuia, acum, mai mult decât oricând, este nevoie de precauție și de implicare. Atât din partea autorităților locale, cât și din partea cetățenilor care ar trebui să respecte normele de distanțare socială și de prevenție, impuse vremurillor actuale.

„Evoluția cazurilor de infectare cu covid-19 din ultima perioadă este clară. Al doilea val este acum. Din acest motiv vom relua dezinfecția scărilor de bloc din Sectorul 1. Preferăm să fim precauți.”, declară primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Tudorache anunță numărul de telefon la care bucureștenii din Sectorul 1 pot solicita dezinfecția

În ultima parte a mesajului său, primarul Dan Tudorache anunță numărul de telefon la care locuitorii Sectorului 1 al Capitalei pot solicita dezinfecția scărilor de bloc, adăugând că o astfel de măsură este necesară, având în vedere că perspectiva unui vaccin este îndepărtată, așadar, după cum se menționa anterior, colaborarea autorităților cu cetățenii ar putea deveni punctul cheie, de asemenea singura soluție pentru a stopa răspândirea suplimentară a virusului.

„Ca și în perioada stării de urgență, coordonarea acțiunii revine colegilor de la Poliția Locală. Așadar, dacă doriți să intervenim la blocul dumneavoastră, vă rog să solicitați acest lucru la 021.9540. Din reacțiile de până acum ale autorităților centrale, și în absența unui vaccin, care cel mai probabil va veni anul viitor, am înțeles clar un lucru: suntem pe cont propriu. Dar vă asigur că #ReusimImpreuna”, adaugă Dan Tudorache, primarul S1.

Citește și: Firea, despre Ponta și Negoiță: „Nu mă așteptăm, dar luăm lucrurile ca atare”

#News