Gabriela Firea

Invitată la un post de televiziune în cursul serii trecute, edilul Capitalei Gabriela Firea a comentat ultima găselniță politică gândită de Victor Ponta și fostul PSD-ist, încă primar al Sectorului 3, Robert Negoiță. Întrebată despre alianța PRO București, Firea a declarat că atitudinea celor doi „aliați” ar fi una necuvenită, presărată cu „acuzații fără nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în Capitală” și cu glume. De asemenea, Firea a amintit și despre presupușii foști oameni ai lui Liviu Dragnea, despre care primarul General a menționat că, într-adevăr, unii au rămas ancorați în trecut, de vreme ce alții au ales să privească spre viitor.

„Nu mă așteptăm, dar luăm lucrurile ca atare. Cred că este o alianță a răului, nu a binelui. Am văzut în conferință doar două persoane care transmiteau săgeți, făceau glume, lansau acuzații fără nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în Capitală și în țară. S-a spus că unii sunt oamenii domnului Dragnea, unii s-au desprins de domnul Dragnea. Este o definiție foarte incorectă. Eu țin minte foarte bine ce s-a întâmplat in PSD și a veni acum și a spune cine e cu Dragnea și cine e anti e o mare ipocrizie.”, a spus edilul Capitalei, Gabriela Firea.

„Ei împreună încearcă să omoare candidatul Gabriela Firea și dacă nu reușesc măcar să contribuie la destabilizarea mea”, a spus Primarul General al Capitalei

„Când domnul Ponta și-a dat demisia pe Facebook, Robert Negoiță, care se prezinta că un om nou, ieșit din spuma mării, a venit la mine acasă și mi-a spus să nu o susținem pe Rovana Plumb, ci să îl susținem pe Liviu Dragnea. Suna liderii din țară și le spunea că Victor Ponta este un trădător, ne-a vândut, că trebuie să mergem cu Liviu, că este un om capabil. L-a denigrat foarte mult pe Victor Ponta. De aceea spun că este o alianță a răului. Ei împreună încearcă să omoare candidatul Gabriela Firea și dacă nu reușesc măcar să contribuie la destabilizarea mea. Fac jocurile PNL și USR. Discuții știu că au fost, domnul Negoiță se și laudă”, a declarat Firea la Antena 3.

Citește și: Ciolacu își menține susținerea pentru Gabriela Firea

#News