derby onorat
CFR Cluj

Cozmin Gușă e analist politic. În timpul liber al dumnealui, fiind fan declarat al echipei CFR Cluj, Gușă e și analist… sportiv. Astfel, auzind de noua problemă cu privire la infectarea cu COVID-19 a celor 20 de fotbaliști ai echipei clujene, acesta se întreabă dacă nu cumva vorbim despre manipulare, acuzând „minciuni dovedite”. În opinia lui Cozmin Gușă, testele celor douăzeci ar fi fost falsificate. Motivul? „Punerea la pământ” a clujenilor. Părerea acestuia este susținută de faptul că la o a doua testare, cei diagnosticați inițial ca fiind purtători ai temutului virus, s-ar fi dovedit a fi „negativi”.

Cozmin Gușă: „BOMBĂ în cazul “CFR Cluj – Coronavirus”! MANIPULARE ȘI MINCIUNI DOVEDITE”

Gușă crede că testele pozitive ale fotbaliștilor de la CFR Cluj ar fi fost falsificate
Cozmin Gușă – foto Realitatea.net

„În calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.

Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși ca alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “REGINA MARIA”??
Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!!
Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE , DE STAT: testele au ieșit negative ,TOȚI “BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI , AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DEALTFEL!!!
Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat “PUNEREA LA PĂMÂNT” A CLUJENILOR, deveniți astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Este limpede oricum că cei care MANIPULEAZĂ ȘI MINT aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport, și ce “pradă” mai bună să găsească decât chiar echipa campioană a României?!
Pățania echipei CFR CLUJ depășește mult ca magnitudine “EXPERIMENTUL GORNET” de care scriam azi dimineață, și ne-arată o dată în plus cât de coordonată și extinsă este OPERAȚIUNEA “CORONAVIRUS-EXTREMĂ URGENȚĂ”, coordonată de către echipa “groazei”, KlauSILĂ-LuCOVID!
Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim … Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la “REGINA MARIA”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ILEGALITĂȚII ȘI COMPENSAREA PREJUDICIULUI MAJOR CREAT.”, scrie Cozmin Gușă.

Citește și: Halep, Țiriac și Hagi fac front comun: „Haideți să fim responsabili!”

#News