Mesaje ale sportivilor, de Ziua României

Sportul este cel mai bun ambasador al oricărei țări din lume. Dar măcar o dată în an vine momentul în care sportivii ce au ajuns pe podium, cu drapelul pe umeri, își aștern urările și emoțiile pe canalele de social media.

Lucian Bute, pugilistul român stabilit în Canada, le urează tuturor românilor să fie încrezători. „2020 este un an foarte dificil pentru noi toți dar să rămânem optimiști și încrezători că vom trece cu bine această pandemie ce afectează tot globul. LA MULȚI ANI, ROMâNIA! Astăzi și în fiecare zi să nu uităm cine suntem și de unde am plecat!”, a scris Bute pe Facebook.

Campioana olimpică de la Montreal, gimnasta de 10 a României, Nadia Comăneci a transmis un mesaj video prin interemediul paginii sale de Facebook.   

„Românie dragă, mi-e dor de tine și de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Națională a României. De aici, de departe, vă transmit multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie și să ne revedem în țară curând. La mulți ani dragi români, la mulți ani România”, a transmis Nadia Comăneci.

„La mulți ani, România și tuturor românilor! Oriunde vă duce drumul vieții în această lume, nu uitați că sunteți români!”, a scris și Gheorghe Hagi, căpitanul echipei României în perioada „Generației de Aur”.

Tot din lumea fotbalului a venit și următorul mesaj. „Trecutul ne-a încercat, prezentul o face și el, dar rămâne datoria noastră să sperăm, să construim și să luptăm pentru un viitor mai bun. Unii vor să fugă de tine, alții te blamează, dar toți te iubesc. Acum ori niciodată și mai mult decât oricând: La mulți ani, România! La mulți ani liniștiți, fericiți și reușiți! Semnat: un român care n-o să te părăsească”, a scris și Gică Popescu, pe Facebook.

Citește și: PPU (social-liberal) a omagiat Ziua Națională într-un mod inedit

#News