Traian Basescu

Traian Băsescu s-a declarat total împotriva măsurilor de relaxare încă de la început, nu mai e un secret pentru nimeni. Și iată că vine cireașa de pe tort acum, când acesta este de părere că primii dintre cei care ar trebui să plece ar trebui să fie Marcel Vela, Raed Arafat, însă și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„Una din marile probleme era că pe timpul stării de urgență s-a testat foarte putin. Faptul că s-au relaxat măsurile fără ca autoritățile să știe unde sunt focarele ne-a adus aici.

Au fost două lucruri care nu s-au respectat. În primul rând, măsurile din pandemie trebuiau sa se aplice cu respectarea drepturilor fundamentale. Am luat niste masuri sălbatice care au iritat populația. Al doilea lucru: prin comunicare, autorităţile trebuiau să-şi facă din populatie un partener.”, spune Băsescu.

Traian Băsescu i-ar vrea înlocuiți pe Orban, Vela, Arafat și Tătaru

„Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au incredere în actuala conducere. Trebuie altă echipă. Aceasta populatie a fost umilită de tratamentul primit.

Trebuie sa plece Vela, Arafat, ministrul Sănătăţii şi Premierul. Responsabilitatea operatiunii este a premierului.

Arafat a ratat toate operaţiunile de salvare. Decizie de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare fără să stii cele ma mari focare”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Astfel, ca să rezumăm, fostul președinte, Traian Băsescu, cel care care a trecut prin două referendumuri care, dacă ar fi fost validate, i-ar fi adus demiterea, este de părere că Ludovic Orban, Marcel Vela, Raed Arafat și Nelu Tătaru nu prezintă încredere în fața populației, astfel că poate nu ar fi o idee atât de proastă (în opinia sa, firește), ca cei patru să-și dea demisia și să lase loc altora mai „vânjoși”. Întrebarea este „Cui?.

Citește și: Tăriceanu nu înțelege școala on-line: ”Lăsăm un virus să ne dărâme prezentul și viitorul?”

#News