Marcel Ciolacu

După ultima „lansare politică” a lui Victor Ponta, liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a ținut să sublinieze că toată susținerea lui se îndreaptă, fără dar și poate, în favoarea actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea. Întrucât, în opinia lui Ciolacu, atât Victor Ponta, cât și Robert Negoiță s-ar fi îndeprtat de valorile de „stânga”, alegând să-l susțină vădit pe Nicușor Dan, Ciolacu afirmă că PSD-ul nu ar avea de gând să se dezică de acestea, continuând să-i acorde tot sprijinul Gabrielei Firea care „o să-i facă praf” la alegeri, după cum chiar Marcel Ciolacu susține.

„Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat! Le dau însă o veste proasta: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”, declară Ciolacu pe contul său de Facebook.

Gabriela Firea

Cât despre PRO București, noua formațiune cu care Victor Ponta speră să „rupă gura târgului”, Gabriela Firea a spus:

„Oamenii sunt mai inteligenți decât îi cred unii conducatori. Mai intuitivi și mai perspicace. Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză.”

Reacția Gabrielei Firea vine după ce Robert Negoiță ar fi afirmat astăzi următoarele: „Un primar trebuie să fie pe șantiere toată ziua, nu pe televizor toată ziua și prin ziare. Sunt primari care vorbesc despre orice altceva mai puțin de proiectele pe care le au. Noi putem să fim la radio să vorbim frumos, dar în trafic plămânii se sufocă din lipsă de infrastructură. În București noi avem nevoie de un primar care să fie omul faptelor.”

Robert Negoiță și Victor Ponta

Atitudinea lui Robert Negoiță este cu atât mai interesantă cu cât, de-a lungul timpului, nu s-a afișat drept cel mai bun exemplu de corectitudine, fiind unul dintre acei edili cunoscuți pentru „mănării” și presupuse „căpușări”, scandalurile ținându-se lanț de acesta.

Citește și: Gabriela Firea: „Spitalul Foișor este etalonul de calitate în România”

#News