Foto: Facebook

Fostul premier Mihai Tudose a comentat, la rândul său, decizia lui Robert Negoiță de a sări din barca social democraților direct în brațele liderului PRO România Victor Ponta, cu care ar fi creat alianța PRO București. În opinia lui Tudose, Negoiță ar cam fi intrat sub papucul lui Ponta, cu toate că inițial ar fi pus pe tapet ipoteza „singur împotriva tuturor”. Astfel, ironizându-l la Negoiță, Mihai Tudose îl acuză, în egală măsură, pe acesta de „tupeu”, prezentându-și părerile de rău în ceea ce-l privește.

Tudose, ironic la adresa celor doi aliați: „Îmi pare rău de Robert. Avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă”

„Deci cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert. Avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor”, a scris fostul premier pe pagina de Facebook.

De altfel, Mihai Tudose ar trebui să fie persoana cea mai potrivită să-și spună părerea, atunci când vorbim despre poveștile interne din tabăra lui Victor Ponta, fiind cunoscut faptul că fostul premier a făcut parte, la un moment dat, din PRO România, întorcându-se ulterior la PSD, partidul din care a plecat anul trecut în urma unor neînțelegeri cu fostul lider al social democraților, Liviu Dragnea.

Firea nu va putea să facă mai mult decât a făcut din 2016, iar Nicușor Dan nu poate să facă mai mult decât ar fi putut în 2016, pentru că a fost capturat (…) Mă bucur că eu și Robert suntem din nou parteneri”, a spus Ponta, în cursul zilei de ieri.

De altfel, așa cum ne așteptam, Robert Negoiță l-a lăudat pe Ponta, amintind de „minunata sa guvernare”.

Citește și: Firea, despre Ponta și Negoiță: „Nu mă așteptăm, dar luăm lucrurile ca atare”

#News