Cristian Popescu Piedone, primar Sectorul 5

Că ai fost ales nu înseamnă că și intri imediat în funcție, iar de lucrul acesta s-au convins mai mulți aleși locali din România, la o lună de la „locale”. Printre aceștia și primarii din București, cel general, dar și câțiva primari de sector.

Cristian Popescu Piedone, primarul ales și validat al Sectorului 5, mai are de așteptat până își va prelua mandatul, la propriu, deși era programată depunerea pentru joi, la ora 10.00.

Acesta a făcut o postare publică, în care îl critică pe Daniel Florea, primarul încă în exercițiu, prcizând totodată că „disperarea unora a ajuns la cote maxime”, prin neacceptarea faptului că au piedut alegerile. În glumă, Piedone a ținut să precizeze că singurii care se bucură de faptul că mai are de stat pe pe acasă sunt nepoții săi.

„În încercarea disperată de a mai face câteva mutări pe ultima sută de metri, Daniel Florea a mai fabricat câteva obstacole, pentru a întârzia venirea mea la Primăria Sectorului 5. Deși joi, la ora 10.00, trebuia să depun jurământul pentru a fi investit în funcție, un anume David Matt, de la Partidul Noua Românie a contestat mandatele tuturor celor 27 de consilieri de la Sectorul 5. Contestație care nu face decât să mai întârzie câteva zile depunerea jurământului”, a scris Piedone, pe Facebook.

Nu vom face politică

Piedone i-a avertizat deja pe locuitorii Sectorului 5 cu privire la pașii următori pe care îi va face, primul fiind cel de alegere a viceprimarilor, pentru care nu va accepta compromisuri.

 „Să nu creadă cineva că votarea viceprimarilor mă va face supusul vreunei alianțe. Singura alianță pe care o fac este cu voi, locuitorii Sectorului 5, pentru că, așa cum am promis, nici eu ca primar și nici executivul pe care îl conduc nu vom face politică! Singura politică de partid se va face în consiliul local, dar va exista transparență totală! O să vedeți care dintre consilieri va face politică în interesul vostru sau politica impusă, în defavoarea voastră, blocând anumite proiecte de care voi aveți nevoie!”, a mai scris primarul Sectorului 5, Cristian Piedone, candidatul din partea PPU SL.

Citește și: Fritz încă așteaptă să fie validat, dar profită de ocazie și o felicită pe colega Armand

#News