Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat vineri că au început lucrările de foraj la coloanele pasajului Doamna Ghica, pe care Municipalitatea dorește să-l finalizeze în această toamnă. Lucrările la obiectiv presupun reconfigurarea circulației pe Șoseaua Doamna Ghica și construirea unui pasaj suprateran peste Șoseaua Colentina.

„Au început lucrările de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica, un obiectiv de investiții care va fluidiza traficul foarte intens din zona Colentina – Obor. Conform proiectului tehnic, pasajul va avea trei deschideri iar acum se lucrează la pilonii ce vor susține podul. Ne dorim să-l finalizăm în această toamnă.

Până acum, fost realizate lucrări de relocare a utilităților și lucrări de instalații pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de săpătură și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe. Lucrările sunt realizate de colegii noștri de la Trustul de clădiri metropolitane împreună cu cei de la Compania municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri. Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid-19”, a postat Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Gabriela Firea: Se asfaltează Prelungirea Ghencea

HashtagNews.ro