Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc recunoaște că în cadrul angajaților primăriei, numărul celor infectați cu COVID-19 începe să crească, ajungând în prezent la 8 persoane. Chiar și așa, primarul Clujului afirmă că starea de sănătate a celor opt angajați este bună, iar viețile acestora nu se află în niciun fel de pericol.

„Primăria Cluj-Napoca are 3172 de angajați, la creșe, Poliție Locală, Spitalul Clujana, asistență socială, parcări, aparatul de specialitate. Avem 8 cazuri de COVID confirmate. Cei 8 colegi se simt bine, nu au probleme de nicio natură care să le pună viața în pericol”, a spus primarul Clujului, Emil Boc.

Cu toate că și-ar fi dorit testări în masă pentru angajați, Emil Boc a declarat că autoritățile competente i-ar fi transmis că nu există prevederi legale pentru așa ceva.

„Mi s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, care au probleme grave și trebuie să ajungă cât mai repede la un tratament. Legea spune, contacții direcți stau în izolare, dacă au simptome se face testarea și se internează”, a mai spus Emil Boc.

Citește și: Tătaru: „Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând reguli”

#News