Gabriela Firea (PSD) și-a depus, duminică, dosarul de candidatură pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, „cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată”.

„Am depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar general. Am făcut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată. A văzut că în ultima perioadă se practică gândul la cifre, la abuzuri, la autostrăzi suspendate… Nimeni nu vorbește despre oameni, cred că oamenii sunt cei mai importanți.

Am dovedit atașamentul față de bucureșteni în toți acești ani și cu precădere și în această perioada foarte grea de pandemie. Nu ne putem preface că depășim o perioadă normală, suntem într-un moment sanitar care va aduce o criză economică, de aceea prima mea grijă e să trecem cu bine peste aceasta criză sanitară”, a precizat Firea la ieșirea de la Biroul Electoral Municipal.

Criza medicală de la nivelul țării nu a afectat în mod direct Capitala

„Am dotat din primul moment spitalele din capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătății, am avut grijă de cadrele medicale, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureștiul nu a devenit focar…

Am început un amplu program pentru donarea de plasmă sangvină care va salva mii de vieți și m-aș bucura ca și guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei pentru că nu contează altceva decât oamenii, restul nu sunt altceva decât fraze desprinse din manuale de manipulare. E foarte multă demagogie, impostură”, a mai spus Gabriela Firea.

„Sunt convinsă că bucureștenii vor ști să aleagă un om care a fost întotdeauna aproape de oameni și lângă oameni și provine dintre ei”, a concluzionat candidata PSD, Gabriela Firea.

Citește și: Firea: „33 de voturi pro (PSD-ALDE, PMP), 5 voturi împotrivă și 7 abțineri (USR și PNL)

#News