Raluca Turcan - PNL

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, la Digi 24, de ce PNL au apelat la traseismul politic înainte de votul moțiunii de cenzură. Reacția acesteia vine ca urmare a declarației lui Rareș Bogdan, care îi cerea lui Orban „să înceteze cu traseismul”.

„Matematica bate orice discurs politic. Matematica îți arăta că nu puteai da jos Guvernul Dăncilă, doar dacă nu îi convingi pe cei din jurul lor. Dincolo de demagogie și oportunism politic, cum apar unii în spațiul public în ultimul timp, matematica îți spune: vrei să dai jos Guvernul?”, a precizat Raluca Turcan la Digi24.

Citește și: Rareș Bogdan, tranșant: „Să încetăm cu traseismul”

Rareș Bogdan se consideră un „soldat disciplinat”, iar în contextul în care au fost făcute o serie de transferuri, nepotrivite din punctul său de vedere, europarlamentarul nu a ezitat să ia atitudine.

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

Citește și: Deputații PNL nu votează moțiunea de cenzură

#News