Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan acuză traseismul politic pe care liberalii l-au acceptat în ultima vreme. Într-o postare pe Facebook, făcută duminică seară, acesta le cele colegilor să înceteze cu traseismul „măcar în ultimul ceas”. Totodată, europarlamentarul este foarte sigur pe reușita PNL în ziua în care se va dezbate și vota moțiunea de cenzură depusă de social-democrați.

„Guvernul NU va cădea mâine (n.r. luni). Fiți fără grijă. Ludovic Orban și Guvernul PNL continuă și de mâine. Cu toate prerogativele intacte. PSD poate să se gândească, eventual, să facă o propunere de a intra la guvernare…… peste exact……… 4 ani și 3 luni.

Guvernul NU va cădea mâine. Fiți fără grija. Ludovic Orban și Guvernul PNL continua și de mâine. Cu toate prerogativele…

Publicată de Rares Bogdan pe Duminică, 30 august 2020

Până atunci Premierul îl va da PNL. Ca să nu avem discuții. Și încă ceva, hai să încetam cu traseismul măcar în ultimul ceas. Ne-am făcut suficient de băcănie, de parcă nu am avea noi oameni suficient priceputi, buni, foarte buni, excepționali, admirabili, dedicați comunităților din care fac parte și am fi nevoiți să luăm tot felul de personaje care astăzi vin la noi, pentru ca mâine să ne trădeze fără să clipească”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Bogdan, posibilă candidatură la Parlamentare

Rareș Bogdan se consideră un „soldat disciplinat”, iar în contextul în care au fost făcute o serie de transferuri, nepotrivite din punctul său de vedere, europarlamentarul nu a ezitat să ia atitudine.

„Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a declarat Rareș Bogdan, duminică seara, la Antena 3, citat de Digi 24.

Citește și: Deputații PNL nu votează moțiunea de cenzură

#News