FOTO sectorul 4 live

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone (PPU sl) a negociat chiar cu liderul PSD, Marcel Ciolacu pentru viitorul Consiliu Local, unde speră obținerea unei majorități. În ceea ce privește desemnarea viceprimarilor, potrivit Știri pe surse, sunt excluși actualul edil, Daniel Florea, și actualul viceprimar Marian Țigănuș.

„Având în vedere că PSD are cel mai mare număr, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în Consiliul Local. Ne-am expus părerile reciproc. Consider că discuțiile s-au încheiat, pot să vă spun că se va forma o majoritate PPU-sl + PSD în Sectorul 5. Am pus câteva condiții: fără politică, doar politica oamenilor. Urmează să desemnăm viceprimarii în perioada următoare. Voi discuta și cu celelalte formațiuni care vor să colaboreze în interesul cetățenilor”, a declarat Piedone, la sediul central PSD.

Un prim viceprimar trebuie să fie de la PPU sl, iar Piedone a insistat pentru un fost colaborator al său, din perioada în care era primar în Sectorul 4, acesta fiind Mircea Nicolaidis. Totodată a exclus varianta în care viceprimarul din partea PSD să fie Daniel Florea sau Marian Țigănuș.  

În Sectorul 5 sunt 27 de mandate de consilieri locali, majoritatea fiind de 14 voturi. Mandatele au fost repartizate astfel: PSD 10 consilieri, PPU-sl 4 consilieri, PNL 6 consilieri, USR PLUS 5 consilieri și PMP 2 consilieri.

Într-o postare făcută pe Facebook, Piedone își asigură votanții de transparență. „Este important ca toți cei care fac parte din consiliul Sectorului 5 să înțeleagă că nu mai este loc de jocuri politice. Cetățenii așteaptă soluții de la noi! Noi suntem cei care trebuie să muncim pentru ei și în interesul lor! Propun să fim exemplu pentru toate sectoarele dar și pentru celelalte municipii. Vreau să avem la Sectorul 5 un guvern de uniune locală pentru cetățenii văduviți de lucruri atât de simple și firești.

✅ În Sectorul 5 va exista transparență deplină! Gata cu politica de partid, începe politica cetățeanului!✅ Așa cum am…

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Marţi, 6 octombrie 2020

Și pentru că nu glumesc atunci când spun că va exista transparență totală la Sectorul 5, toate ședințele consiliului local vor fi transmise live, pentru ca toți cetățenii să poată vedea exact ce decizii se iau. Mai mult, vom face și ședințe de consiliu în mijlocul cetățenilor, vom merge acolo unde oamenii ne cheamă. Să nu vă mirați dacă veți vedea aceste ședințe și în scările de bloc!”, a scris primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Cristian Popescu Piedone a câștigat Sectorul 5

#News