Noul coronavirus nu are „preferințe”, nici de gen, sex sau statut social. Cea mai bunăhandbalistă a lumii, Cristina Neagu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, iar acest lucru dă puțin peste cap planurile echipei CSM București ce avea programate meciuri pentru perioada următoare, în cadrul Ligii Campionilor, dar și în campionatul intern.

„După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună și abia aștept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveți grijă de voi, purtați mască și protejați-vă, pentru că virusul nu ocolește pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut și mă voi întoarce, ca de fiecare dată, și mai puternică!”, a scris Cristina Neagu pe pagina sa de Facebook.

După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. Starea mea generală de sănătate…

Publicată de Cristina Neagu pe Marţi, 6 octombrie 2020

CSM Bucureşti va juca în Liga Campionilor pe 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand. Pe 5 octombrie 2020, lotul echipei CSM a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această ţară.

Citește și: Donald Trump și Melania Trump, confirmați cu COVID-19

#News