Știrea de astăzi le este dedicată președintelui american, Donald Trump și soției acestuia, Melania Trump care, potrivit ultimelor informații, ar fi fost testați pozitiv cu noul Coronavirus.

Cu toate că Donald Trump a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe stadii, într-o primă instanță negând cu vehemență existența virusului, ca mai apoi să-i sfătuiască pe americani să se trateze cu substanțe pe bază de clor pentru a preveni și vindeca virusului, iată că acum, atât acesta, cât și soția sa au fost confirmați ca fiind purtători.

Potrivit primei doamne, Melania Trump, cei doi se simt bine.

„Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Anunțul lui Donald Trump a fost făcut, ca de obicei, pe Twitter

„Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump pe rețeaua de socializare.

Citește și: Donald Trump nu se hotărăște: uite virusul, nu e virusul

#News