Avem așteptări de la oamenii „mari”, ajunși pe poziții superioare în orice formă de organizare. Însă se pare că așteptările noastre sunt prea mari uneori.

Cea mai recentă astfel de întâmplare, de ieri. O discuție „civilizată” între viceprimarul sectorului 5, Marian Țigănuș și directorul S.A. Amenajare Edilitare și Salubrizare S.A. (AES), Marian Lupașcu. Cei doi s-au certat ca la „ușa cortului”, neținând cont, nicio secundă, de postura ridicolă în care se află. Dacă cei care ne conduc au astfel de atitudine, ce așteptări să avem oare de la omul de rând, mai ales când are astfel de modele?

„Ați venit în fața oamenilor și le-ați spus că mi-am dat demisia!”, a răcnit Lupașcu. „Dacă nu eram eu aici, tu nu erai (n.r. în Primărie)”, a mai spus Lupașcu.

Comunicare, negociere, mediere…Lupașcu (Ex director AES) vs Țigănuș (Viceprimar Sector 5)Pază asigurata de însăși șeful locale, Burlacu Valentin.

Publicată de Iustin Rosca pe Marţi, 15 septembrie 2020

Filmarea în care cei doi se ceartă a ajuns în spațiul public, iar pe fundal se aud vociferările angajaților de la AES, care își cer salariile.

Altfel, tot ieri, în fața Primăriei Sectorului 5 angajații de la AES protestau și își cereau drepturile salariale. Oamenii spuneau că sunt neplătiți, deși au muncit, mai mult, se pare că cei din Consiliul Local al Sectorului 5, de care aparține AES, ar vrea să desființeze firma, ca urmare a contractului fabulos pe care Daniel Florea l-a dat unei firme turcești (de construcții), care se va ocupa de amenajarea și întreținerea spațiilor verzi pentru următorii patru ani.

Citește și:Daniel Florea demolează cea mai mare piață de flori din Capitală

#News