Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone remarcă, așa cum ne-a obișnuit deja, mizeria. Într-o notă, putem spune, chiar metaforică, acesta face o paralelă dintre mizeria efectivă din Sectorul 5, cea care poate fi văzută pe străzi, printre blocuri sau în parcuri, și între mizeria din sufletul actualului primar, Florea Daniel, cel ce a dus, potrivit lui Piedone, sectorul în derivă, punând la cale tot felul de acțiuni de discreditare a celor ce candidează împotriva sa.

Aflat în Parcul Pecineagă al Sectorului 5, Piedone demonstrează încă odată faptul că afară-i vopsit gardul, înăutru e Florea Daniel care cheltuie banii publici pe orice altceva decât ar trebui.

„CURAT MURDAR. BANI ARUNACATI , BANI FURAȚI ! In înțelepciunea lor cetățenii sectorului 5 ne vor judeca pe toți pe 27 sept ! Cu sau fără toate televiziunile voastre plătite din “bani publici “ pentru imaginea pe care o reprezentați iar in spatele acestor contracte ele lucrează nu doar pentru a creea o imagine despre instituția pe care o conduceti ,Și ei și eu și cetățenii știu ca nu este conforma cu realitatea . Indiferent cât încercați sa ma denigrați pana la urma adevarul v-a iesi la lumina ! Denigrandu-ma , acuzându-ma pe nedrept știți sigur in adâncul inimi voastre negre și al minții voastre întunecate adevarul despre mine ! V-a fost și va este frica sa Spune-ți adevarul , asta îmi demonstrează cât de mici sunteți ! Pentru un dolar Gaurit vinde-ti și cumpărați fără sa va uitați in oglinda ! Fete mari ce sunteți , deontologi fără scrupule …! Îmi spune-ti mie sa îmi fie Rușine ?Daa îmi este Rușine de rușinea voastră! Am încredere și sunt sigur ca cetățenii sectorului 5 sau saturat de mizerie de nesiguranța , de minciuna , de demagogie , de nesiguranța viitorului copiilor lor ! De aceea pe 27 Septembrie ne vor cântării și ne vor judeca pe toți și de acesta data locuitorii sectorului vor vota ! Eu am pus deja un pariu , de un singur lucru sunt sigur : DANIEL FLOREA(doar vorbe) nu va mai ieși primar!”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în continuarea acestui clip postat pe contul său de socializare.

Piedone, hărțuit pe Facebook

Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, pagina sa de Facebook a fost supusă în ultima perioadă unor atacuri, fiindu-i raportate o serie de postări, ceea ce i-a limitat acestuia accesul la pagină o perioadă. Concluziile le poate trage fiecare.

Citește și: Piedone e cu gândul la Sectorul 5 chiar și-n vacanță

#News