Captura video Gabriela Firea

După ce săptămâna trecută lucrările, de numai 1.2 km (conform autorizației de construcție), de la Centura Bucureștiului au fost „inaugurate” cu artificii tricolore, astăzi, pe șantier a fost pauză…

Acest fapt a fost constatat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a făcut un tur al șantierelor alături de consilierul Marius Coajă, inginer constructor. Printre siturile verificate s-au numărat Pasajul Ghica, Podul Ciurel, precum și la Prelungirea Ghencea.

În clipul postat de Gabriela Firea pe pagina de Facebook se vede absența muncitorilor de pe șantierul din zona Vidra, doar mașinile de mare tonaj simțindu-și prezența în cadru.  

Artificii pentru un foc de paie

Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un… foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni.#OameniiPePrimulLoc #MinciuniLiberale

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 27 august 2020

„Am fost azi să verific personal cum se lucrează «în ritm susținut, zi-lumină» pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor.

După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un… foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.

Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate.

Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni”, a scris Gabriela Firea, candidata pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului.

Lucrările la centură nu sunt efectuate corespunzător

„Având în vedere faptul că Primăria Generală a Capitalei desfășoară lucrări intense pe mai multe șantiere, chiar dacă vom începe cât mai multe supralărgiri și cât mai multe pasaje, este nevoie de lucrări ample la Centura Capitalei. Este nevoie ca noi să putem să «descărcăm» traficul din București în centură.

Dacă lucrările la centură nu sunt efectuate corespunzător și în termenii asumați le facem degeaba. Putem să lărgim în București sau să construim pasaje și poduri, iar centura să fie din nou saturată de trafic, iar toți cei care vor să ocolească Bucureștiul îl vor tranzita, creându-se ambuteiaje”, a precizat consilierul Coajă în clipul de pe Facebook.

Citește și: Lucrările la autostrada de centură a Bucureștiului, inaugurate cu fast și artificii

#News