Borcea (foto cancan)

Cristi Borcea și-a sărbătorit gemenii ce tocmai au ajuns la majorat printr-o petrecere de pomină, cu invitați pe măsură, care au fost încântați de „triluri” în rezonanță cu vremea, cu vijelie (Vali) și uragan (Tzancă), dar și cu torturi ca de nuntă, relatează Click.

Printre invitații de la Magic Place Crângași, local deținut de fostul acționar de la Dinamo, s-au aflat frații Turcu, Mario Mutu, Elias Thiess, Alex Bodi, Daniel Olăroiu și tatăl lui, Cosmin Olăroiu. Atmosfera a fost întreținută de maneliștii momentului Vali Vijelie și Tzancă Uraganul, care au făcut spectacol și au ridicat invitații de pe scaune.

Cristi Borcea a venit la petrecere cu actuala soție, Valentina Pelinel, care se înțelege de minune cu prima soție a fostului boss de la Dinamo, Mihaela Borcea și cu copiii acesteia. Cristi și Mihaela Borcea au împreună trei copii: Patrick, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. Cristi Borcea este tatăl a nouă copii, pe care îi are cu patru femei. Pe lângă Mihaela și Valentina (un băiat și două gemene), acesta mai are copii cu Alina Vidican (un băiat și o fată), acum locuiește în SUA, dar și cu avocata Simona Voiculescu (cu care era în relație în paralel cu mariajul cu Alina, o fată).

Borcea, „Prințesa” și „Coculeț”

Și cum nu se poate așa moment fără să fie marcat și pe rețelele de socializare, Mihaela Borcea le-a transmis două mesaje foarte emoționante, pentru „Prințesa inimii” și pentru „Coculeț”, așa cum îi alintă pe gemeni. „La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani, erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut. Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult!”, a scris Mihaela Borcea pe pagina sa de Facebook. „La mulţi ani, Coculeţ, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viaţa mea şi a voastră era în mâinile Domnului. Copilul meu drag, ai fost adorabil, glumeţ, pus mereu pe şotii, acum eşţi chipeş şi înţelept! Ai fost precoce, acum eşti educat. (…) Să ai mereu încredere în tine şi să-ţi asculţi inima indiferent de orice. Te iubesc mult!”, a fost mesajul pentru jumătatea masculină a gemenilor Borcea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, „adio, dar rămân cu tine”