Părinții Ginei Pistol și ai lui Smiley au aflat de sarcină din presă: „A fost foarte urât”

„ A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”

Foto: Fanatik.ro

Cu toate că sunt împreună de trei ani de zile, dacă nu și mai bine, Smiley și Gina Pistol formează oficial un cuplu de mai puțin de un an. Nu știm exact de ce au ales cei doi să-și țină relația secretă, însă cu siguranță a fost dreptul lor să o facă. Însă cum presa nu doarme niciodată, mai ales dacă vorbim de cea de profil, interesată direct de viețile vedetelor de la noi din țară, Smiley și Gina au fost obligați de împrejurări să dea marele anunț, la un moment dat.

Părinții lui Smiley și ai Ginei Pistol au aflat din presă

Marea supărare a Ginei Pistol este că părinții celor doi au aflat, atât despre sarcină, cât și despre relația lor, din presă, răpindu-le astfel ocazia de a-i anunța personal. Ne putem închipui că părinții nu au fost tocmai bucuroși să realizeze că nu au fost anunțați de copiii lor.

De altfel, Gina Pistol a declarat, conform Wowbiz.ro, că este deosebit de supărată că presa le-a luat-o înainte, spunând că dacă ar putea să pedepsească pe cineva, ar face-o. „Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu putea să-i zic că nu pot să fac copii”, a declarat Gina Pistol, pentru Mihai Morar, adăugând că „un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”, a mai spus aceasta.

Citește și: Anna Lesko îi pune la punct pe „cârcotași”: „Nu sunt profesoară, ci fac parte din lumea artistică”