Anna Lesko îi pune la punct pe „cârcotași”: „Nu sunt profesoară, ci fac parte din lumea artistică”

Artista nu înțelege de ce unii par să se simt deranjați de ținutele ei sumare

Anna Lesko / Foto: preluare Playtech.ro

Anna Lesko a fost acuzată, în repetate rânduri, că la cei 42 ani ai săi s-ar îmbrăca un pic cam… dezbrăcat. Nu puține au fost comentariile acuzatoare la adresa acesteia, în urma publicării mai multor fotografii pe rețelele sociale. În timp ce unii admiră formele de invidiat ale cântăreței ucrainiene de peste Prut, alții critică dezinvoltura acesteia, sugerând că poate n-ar fi rău ca artista să dea dovadă de mai mult bun simț, atunci când își expune trupul pe internet sau în aparițiile sale televizate.

Anna Lesko le-a răspuns tuturor celor care se simt deranjați de ținutele ei

„Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show. Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute”, a scris Anna Lesko, pe Instagram, potrivit Click.ro.

Și cum unii dintre urmăritorii acesteia i-au pus la îndoială calitățile de mamă, sugerând că o mamă nu ar trebui să se afișeze chiar atât de mult, Anna le-a transmis și acestora un mesaj destul de tranșant: „Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta. O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea. Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”, a conchis Anna Lesko.

Citește și: Anna Lesko, mult prea sexy pentru anii ei