Fulgy, în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Dacă părinții nu au reușit să îl țină pe lângă casă, instanța da

Celebrul Fulgy s-a ales cu o lună de arest la domiciliu, la propriu, după ce instanța a decis că aceasta este pedeapsa pentru agresarea unui jurnalist, relatează Cancan. Potrivit minutei Judecătoriei Sectorului 3, procurorii au cerut ca Manole Dan Constantin Fulgeraș, așa cum apare în actele de identitate, să fie arestat preventiv, dar această măsură a fost respinsă „ca neîntemeiată”.

Dacă însă nu va respecta decizia dată de Judecătoria Sectorului 3, Fulgy riscă să aibă parte de arest preventiv, mai ales de numele său se mai leagă câteva dosare: conducere fără permis, conducere sub influența substanțelor ilegale, dar și amenințarea surorii vitrege (că îi vuolează familia și apoi că îi omoară familia). Dacă mai punem la socoteală și agresiunea asupra tatălui său, Ioniță din Clejani, dar care nu a depus plângere, ne cam putem da seama de cât de scăpat din mână este juniorul Clejanilor.

Fulgy nu este pericol public

Potrivit sursei menționate, unul dintre avocați spune că Fulgy a fost plasat în arest la domiciliu pentru că nu reprezintă un pericol social. „Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social.

Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu”, a declarat primul avocat care a ieşit din Judecătoria Sectorului 3, citat de Cancan.

Fulgy va fi supravegheat de Secția 17 Poliție, iar „în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”.

Citește și: Răfuială verbală între Capatos și Fulgy! Fiul Clejanilor a trecut la amenințări cu moartea