Răfuială verbală între Capatos și Fulgy! Fiul Clejanilor a trecut la amenințări cu moartea

Cu toate că Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Capatos, prezentatorul nu a marjat. Ba mai mult, l-a rugat pe băiat să își revină, pentru că încă mai este timp să îndrepte lucrurile

Dan Capatos / Sursă foto: Fanatik.ro

După ce prezentatorul de televiziune, Dan Capatos, a prezentat, în emisiunea lui, Xtra Night Show, o serie de imagini compromițătoare cu Fulgy, fiul Clejanilor, cel din urmă a reacționat violent pe rețelele de socializare, blamându-l pe Capatos pentru că „i-ar fi stricat imaginea”, ca mai apoi să-l amenințe pe prezentator cu moartea.

Fulgy i-a transmis lui Capatos că îi va da foc și că îl va ucide

Scandalul ce îl implică pe Fulgy de la Clejani pare să ia amploare, noul vizat de amenințări fiind chiar Dan Capatos. Mai mult, prezentatorul a amintit, de asemenea, că Fulgy pare să atragă necazuri pe bandă rulantă, în ultima perioadă, așadar, cu siguranță, băiatul de 23 ani nu se află deloc pe drumul cel bun, în acest moment.

Auzind ce gânduri are cu el Fulgy, Capatos a reacționat de urgență și a spus că familia ar trebui să ia măsuri serioase în ceea ce-l privește pe băiat, pentru a nu se ajunge la vreo tragedie. „Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te!. Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. Nu vrem decât să te salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”, i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy, în cadrul emisiunii sale, citat de 9am.ro.

Citește și: Cât câștigă Dan Capatos și, mai ales, de unde?