Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu atârnă de-un fir de ață. Ce i-au spus medicii

Artistul a fost găsit în casă, în stare de inconștiență

Benone Sinulescu (Foto: preluare Antena 3)

Cunoscutul și iubitul cântăreț de muzică populară, Benone Sinulescu, a ajuns, în cursul zilei de ieri, într-o stare extrem de gravă la spital, după ce, în prealabil, a fost găsit în stare de inconștiență în propria casă. Potrivit declarațiilor apropiaților săi, artistul ar suferi de o boală gravă. Ba mai mult, Nea Beni nu și-ar fi primit nici medicamentația specifică la timp.

Benone Sinulescu ar putea, totuși, să-și revină

Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad a spus că Benone Sinunescu este într-o stare stabilă acum,„ singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!”, a spus aceasta, adăugând că Benone Sinulescu ar fi fost primit în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. „Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a mai declarat Lenuța Timiș, pentru Antena 3, citată de Click.ro.

În prealabil, artistul fusese dus la o clinică privată, însă membrii familiei au ajuns curând la concluzia că o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă «momentul de final» al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile. Rămas izolat în perioada pandemiei, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când, în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care, totodată, a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătăți, dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat”, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Citește și: Răfuială verbală între Capatos și Fulgy! Fiul Clejanilor a trecut la amenințări cu moartea