Cunoscut interlop din Arad, găsit mort în casa lui

Marius Datcu era cunoscut ca „Belmondo de Arad” şi a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori

Un cunoscut interlop din Arad a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani. Marius Datcu era cunoscut ca „Belmondo de Arad” şi în trecut a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori, potrivit digi24.ro.

El fusese condamnat în 2009 la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare,  într-un alt dosar fiind condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani.

Joi seară, pompierii arădeni au intrat în apartamentul bărbatului însoţiţi de poliţişti, după ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu putea să-l contacteze telefonic de câteva zile. Cadavrul a fost găsit în locuinţă, la prima vedere fără urme de violenţă pe corp.
„Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ruxandra Klein.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a precizat că s-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cauza decesului, „urmând ca, funcţie de concluziile medico-legale, să fie luate măsurile legale”. Angajat al unei fabrici de prelucrare a cărnii din Dâmbovița, accidentat mortal