Zanni, marele câștigător al Survivor România!

Câștigătorul a luat prin surprindere pe toată lumea! Zanni va pleca acasă cu marele trofeu, însă și cu un premiu în valoare de 50.000 de euro

Foto: captură tv, preluare WowBiz

Zanni este marele câștigător al iubitei competiții de televiziune, Survivor! Acesta este, începând de aseară, posesorul marelui premiu, de 50.000 de euro! „De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, imediat după încheierea concursului, citat de WowBiz.ro.

Zanni: „Sunt foarte emoționat, am palpitații”

Concurentul care, ulterior a și câștigat, a spus că ar fi fost dispus să își dea „sufletul” pe traseu, iar în momentul în care a fost ales marele câștigător a simțit că este greu de învins. „După am intrat cu Andrei la al doilea joc, eram rupt, transpiram stând pe banca, acum că s-a terminat jocul pot să mă victimizez”, a mai spus Zanni, uimit și el de faptul că a ajuns să le ia fața celorlați concurenți din competiție.

În Marea Finală a competiției, susținătorii lui Zanni l-au votat pe acesta într-un număr impresionant, ceea ce i-a și adus „coroana”. Așadar, se pare că tot chinul a meritat, într-un sfârșit și a făcut ca problemele medicale să pară o nimica-toată, în comparație cu bucuria pe care a simțit-o atunci când a aflat că a câștigat! „Piciorul drept este intact, dar stângul mă doare de mă sparge. Niciodată nu am spus că sunt accidentat, doctorul mi-a spus că o să am dureri mai mari dacă nu îl ascult. Medicul mi-a dat tratament, dar nu am luat absolut nimic din ce mi-a dat pentru că am avut încredere că mă vindec singur. Mulți mi-au spus că am un corp dezordonat, dar corpul ăsta dezordonat a fost ordonat pe traseu”, a mai spus concurentul, potrivit sursei citate anterior.

Citește: Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu atârnă de-un fir de ață. Ce i-au spus medicii