Cinci tone de furaje, incendiate de un copil de șase ani

Au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani

Un băiat în vârstă de 6 ani, din localitatea Cristeşti, judeţul Botoşani, a incendiat din joacă furajele din gospodăria bunicilor, fiind pericolul ca focul să se extindă. O femeie a făcut atac de panică, fiind incendiate 5 tone de furaje, potrivit ziare.com.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cristeşti.

„Aceştia au constatat că ardeau aproximativ cinci tone de furaje şi au acţionat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la construcţiile din gospodărie”, a transmis ISU Botoşani. O femeie de 36 de ani a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Incidentul s-a produs luni seară. Pompierii recomandă păstrarea chibriturilor, brichetelor şi altor surse de foc în locuri în care copiii nu au acces, înlăturarea oricărei curiozități legate cu focul, explicarea cu răbdare a pericolului pe care acesta îl reprezintă pentru viaţa minorului.

Un șofer băut și sub influența drogurilor a plecat de la mare spre casă