Bărbat arestat preventiv pentru că a vrut să-și omoare iubita

El şi-a strâns de gât concubina şi a înjunghiat-o de mai multe ori

Arest
Arest Sursa foto Pixabay

Un bărbat în vârstă de 47 ani din Oradea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind anchetat pentru tentativă de omor după ce şi-a strâns de gât concubina, şi a înjunghiat-o de mai multe ori, femeia reuşind să scape cu viaţă, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit stiripesurse.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S.N.G., în vârstă de 47 ani pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma tentativei de omor.

„Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 22.09.2023, în jurul orei 07.00, în timp ce inculpatul S.N.G. se afla în imobilul situat în Oradea, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a strâns-o de gât cu mâna pe concubina sa F.M.G. şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit, fiind vizată zona toracică, victima reuşind să pareze şi să se apere de lovituri, ocazie cu care i-au fost provocate mai multe leziuni care au necesitat pentru vindecare 9 (nouă) zile îngrijiri medicale,” se arată în comunicatul Parchetului. Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor bărbatul a fost reţinut pe o durată de 24 ore începând cu ora 17:50. Pe 23 septembrie, procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Bihor. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.  Doi tineri din Suceava arestați pentru tâlhărie calificată