Un șofer băut și sub influența drogurilor a plecat de la mare spre casă

El a fost oprit de polițiști la Fetești

Șoferii opriți pentru control la Fetești, la întoarcerea din vacanța de la mare au de plătit amenzi de aproape 55.000 de lei. Autostrada Soarelui a fost supravegheată din elicopter, iar polițiștii au făcut peste 120 de teste pentru consumul de alcool și droguri, potrivit digi24.ro.

Unul dintre șoferi consumase și alcool și patru droguri diferite.

Tot la stația de taxare de la Fetești, pe Autostrada Soarelui, un alt șofer care conducea un bolid de sute de mii de euro a ieșit pozitiv la cocaină. Conducea mașina cu o dovadă provizorie, după ce i-a fost suspendat permisul pentru conducere agresivă. Ambii bărbați testați pozitiv au fost duși la spital pentru a li se recolta probe de sânge. Ei au dosar penal și nu mai au dreptul să conducă.

Potrivit Poliţiei Românel, poliţişti din cadrul Biroului Autostrăzi, împreună cu specialişti antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au acţionat, luni, pentru creşterea gradului de disciplină rutieră, în staţia de taxare de pe Autostrada A2 Bucureşti-Cernavodă.

Poliţiştii au efectuat 105 testări cu aparatul etilotest şi 20 de testări cu aparatul drugtest. De asemenea, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, dintre care 75 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Pentru abaterile grave constatate, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 54.740 de lei. Activitatea a beneficiat de sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie.

Căsătorii „naturiste” pe o plajă din Sardinia