Cât câștigă Dan Capatos și, mai ales, de unde?

Conform prezentatorului TV, acesta se descurcă doar din ce câștigă de la televiziune, fără vreo altă afacere privată la purtător

Foto: preluare Playtech.ro

V-ați întrebat vreodată care sunt veniturile lunare ale prezentatorului de televiziune, Dan Capatos, și mai ales, cam cât de bine o duce acesta? În cazul în care v-ați întrebat, însă nu ați primit, până acum, răspunsul la această întrebare, în articolul de față aveți toate șansele să aflați adevărul, direct de la Dan Capatos. Firește, asta implică, în mod automat, faptul că cititorul trebuie să-l creadă pe Dan pe cuvânt!

Dan Capatos: „N-am niciun grad de rudenie cu niciun patron”

Menționând că veniturile sale depind foarte mult de cifre, Dan Capatos a mai spus că atât timp cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. „Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se uită lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok”, a declarat Dan Capatos, citat de Antena3.

„Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”

„Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating. Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați”, a mai spus prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, de la Antene.

Citește și: Ioana nu mai divorțează de Ilie Năstase: „Este la vârsta la care are nevoie de ajutor”