Alex Velea îl pune la punct pe Măruță: „Dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia…”

Alex Velea refuză să-i strângă mâna bărbătește lui Cătălin Măruță

Foto: preluare Click.ro

Conflictul dintre Alex Velea și prezentatorul de televiziune de la PRO TV, Cătălin Măruță, pare să capete noi și noi dimensiuni. Dacă cu câteva zile înainte, Măruță sugera că nu ar exista motive reale de ceartă, cerându-i, într-un mesaj indirect și destul de voalat lui Velea, să-i strânga mâna bărbătește, Alex îi răspunde acum acestuia, acuzându-l pe Măruță că, de dragul audienței, ar fi încercat să-i denigreze familia.

Alex Velea: „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific”

Însă uneori simte nevoia să dea replica, a precizat Alex Velea, adăugând că, în momentul de față, se simte atacat gratuit. „E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de-asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. (Mario Fresh și Lino, n.r.) M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna” a spus Alex Velea, citat de Cancan.ro.

Mesajul lui Alex Velea vine după ce Cătălin Măruță a scris pe Facebook următoarele: „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță, cel care l-a impulsionat pe Alex Velea să lase diplomația și să-i răspundă prezentatorului de televiziune cu aceeași monedă.

De menționat, totuși, că cei doi au fost, până la un punct, chiar foarte buni prieteni.

Citește și: Cât câștigă Dan Capatos și, mai ales, de unde?