Tora Vasilescu, acuzată că este „tunată”

Unele femei chiar „îmbătrânesc frumos”, altele nu se mai recunosc când trec pe lângă vreo oglindă

Tora Vasilescu (70 de ani) este una dintre actrițele din România care pe lângă talent „cu carul” are și șansa să fi „îmbătrânit frumos”, neavând nevoie de nicio intervenție estetică.

Într-o emisiune de pe TVR 2, moderată de Irina Păcuraru, Tora Vasilescu a avut multe de povestit, de la provocările pe care le-a avut în ultima vreme, din cauza pandemiei, până la felul în care își menține tonusul și frumusețea, relatează Click.

Până aici nimic ieșit în comun, căci fiecare a avut parte de provocările sale, însă celebra Tora Vasilescu a vrut să lămurească un aspect, cel cu privire la operațiile estetice, nefiind adepta lor, dorindu-și să rămână modelul de „om original”, nu tunat.  

„Așa cum a spus colega mea, Rodica Bitănescu Popescu (82 de ani), care îmi e dragă, și o sărut, că sunt «tunată». Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă «tunată», pentru că eu nu sunt «tunată». Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original. Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după putin timp mai pierde aer, mai pierde aer”, a spus Tora Vasilescu, la TVR, potrivit sursei menționate.

Tora Vasilescu, nemulțumirile și acceptările sale

Ca orice femeie, dar și ca orice om, și Tora Vasilescu are nemulțumirile sale. Dar se acceptă așa cum este și consideră că aceste „tunări” afectează inclusiv aura feței.

„Să știți că am și eu nemulțumirile mele, că fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să întru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fetele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune. Parcă sunt mutanți”, a spus Tora Vasilescu într-un interviu pentru Click.

Citește și: Bianca Drăgușanu vrea să fie perfectă