Ilie Năstase, orbit de gelozie, „are probleme cu trecutul Ioanei”

Ioana Năstase s-a ferit să dea prea multe declarații despre ceea ce s-a întâmplat între ea și soțul ei, punctând pe faptul că îl respectă ca om, pentru că e „o valoare”

Nu trece anul că marele fost tenismen, Ilie Năstase, intră din nou în conflict cu câte cineva. De data aceasta, conflictul anului se învârte în jurul bătăii pe care acesta i-a aplicat-o actualei soții, Ioana. Dacă până azi nu se știa de ce i-a sărit acestuia țandăra, iată că acum lucrurile încep să se așeze cap la cap și aflăm că motivul bătăii este, așa cum se întâmplă de fiecare dată, gelozia.

Mărul discordiei, fostul iubit al Ioanei și gelozia lui Ilie Năstase

Mai exact, totul ar fi început de la un apel telefonic pe care fostul iubit al actualei soții a lui Ilie Năstase i l-ar fi dat acesteia, de Sfântul Ion. Potrivit declarațiilor bărbatului, apelul ar fi parte dintr-o tradiție ce ține de ani buni, însă fără vreo implicație amoroasă, ci pur și simplu din curtoazie.

„De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei”, ar fi declarat fostul iubit al actualei soții, la un post de televiziune.

Desigur, în lipsa declarațiilor oficiale ale lui Ilie Năstase, spusele fostului iubit rămân la nivel de supoziție.

De altfel, inclusiv Ioana Năstase s-a ferit să dea prea multe declarații despre ceea ce s-a întâmplat între ea și soțul ei, punctând pe faptul că îl respectă ca om, pentru că e „o valoare”. Cu toate astea, recunoaște, tot din respect, de data aceasta pentru presă, că îi este teamă ca situația să nu se repete, astfel că ar evita să rămână singură, de când Ilie Năstase a agresat-o fizic.

„Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Citește și: Ilie Năstase recidivează și își ia soția la bătaie

#News