Rareș Bogdan îl somează pe Vlad Voiculescu să-și facă treaba

Europarlamentarul cere demiterea directorului spitalului din Corabia, însă și pe cea a șefului DSP Olt

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, justițiar din fire, din pricina fostei sale meserii, cea de jurnalist, a condamnat vehement ceea ce s-a înâmplat la spitalul din Corabia. Mai exact, postarea Facebook a unei femei relata, cu tot cu probe viceo grăitoare, cazul unui bătrân care stă pe holurile spitalului, în incapacitate de a se ridica, în timp ce niciun cadru medical nu îi sare în ajutor, ba mai mult decât atât, aceștia solicitându-i bătrânului să se ridice singur.

Citind despre cazul revoltător, Rareș Bogdan arată cu degetul înspre noul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, îndemnându-l pe acesta să-și facă treaba și să-l demită pe managerul spitalului din Corabia, însă și pe șeful DSP Olt. Eventual, fără vreo analiză.

Rareș Bogdan e convins că Vlad Voiculescu „poate” să rezolve situația și fără analiză

„Vlad, amândoi am intrat in politica pentru a schimba lucrurile in bine in țara asta. Si eu, și tu, aveam o cariera de succes fiecare in domeniul sau și am decis sa încercam sa contribuim la schimbarea in bine a acestei tari pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea sa nu mai existe! Ești obligat sa acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și sa faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate asa zisul “cadru medical” care apare in imagini. Stiu ca poți sa o faci și sper sa o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru ca in alte cazuri, fără nicio analiza, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești…, fiind înlocuiți peste noapte… tot in mandatul tău, Draga Vlad”, este de părere Rareș Bogdan.

Ce s-a întâmplat la Spitalul din Corabia? (VIDEO)

În urma acestui caz, Vlad Voiculescu a reacționat, la rândul lui, pe Facebook, declarând că a urmărit îngrozit filmările și că ar fi trimis o echipă care să cerceteze situația, ca mai apoi să ia cea mai potrivită decizie, după ce pune cap la cap piesele de puzzle.

Citește și: Rareș Bogdan vrea să rămână europarlamentar

#News