Un șofer din Giurgiu a părăsit locul accidentului după ce a lovit un pieton

Bărbatul în vârstă de 65 de ani este cercetat sub măsura controlului judiciar

Accident
Accident sursa foto pixabay

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Sadina, judeţul Giurgiu, este cercetat sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, potrivit ziare.com.

El a accidentat un pieton şi ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

 „Poliţia oraş Bolintin Vale a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni, în localitatea Roata de Jos. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, Iar din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat, de 65 de ani, din localitatea Sadina, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având direcţia de deplasare Roata de Jos către Cartojani, ar fi acroşat un pieton, angajat în traversarea străzii. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, un bărbat de 28 de ani, din localitatea Roata de Jos. El a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a comunicat IPJ Giurgiu.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

El a fost depistat la scurt timp la domiciliul său din localitatea Sadina. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea probelor biologice de sânge.  Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, conducătorul auto bănuit de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice a fost reţinut pentru 24 de ore. Unitatea de parchet competentă a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Ninsori abundente pe mai multe drumuri naționale din județul Harghita