Bianca Drăgușanu, de la videochat la cazino

Contractele bănoase îi vin pe bandă rulantă, chiar și așa, doar cu „școala vieții”

Bianca Drăgușanu, doar cu „școala vieții”, pare că are mai mult succes decât și-ar fi închipuit unii, iar acest succes se transpune prin sume cu multe zerouri în conturile bancare. După contractul de imagine pe care îl are cu un videochat, pentru care este plătită cu 100.000 de Euro pentru trei luni, cu posibilitatea de prelungire cu încă trei luni, Bianca a „prins” un nou contract bănos.

De data aceasta la un cazino online, unde este „colegă” cu Marius Lăcătuș și Gabriel Balint. Potrivit WOWbiz, acest contract este confidențial, dar știut fiind că blonda nu coboară ștacheta putem să ne imaginăm că nu e unul de „doi lei”.

„Eu am reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă”, a povestit Bianca Drăgușanu, citată de WOWbiz.

Direcția spre care a mers, aceea de a promova cazinoul, nu este una surprinzătoare pentru vedetă, aceasta a mai avut o colaborare cu respectivul cazino, anul trecut, când a și lucrat acolo, mai mult, a și dat numele unui turneu organizat de acesta.

Bianca Drăgușanu a fost jurat la Gala Premiilor Industriei de Gambling din România. De altfel, aceasta s-a descurcat foarte bine și la ruletă. În urmă cu ceva ani, Bianca a fost invitată să prezinte un eveniment într-un cazino, ocazie cu care a jucat la ruletă și a câștigat de 5 ori banii cu care intrase, relatează aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă și independentă

Blonda a mărturisit recent că este o femeie liberă, în ciuda numeroaselor discuții cu privire la nunta excentrică , de un milion de euro, pe care ar fi organizat-o pentru căsătoria cu Gabi Bădălău. Relația dintre aceștia, una cu năbădăi, cu „suntem împreună, dar nu mai suntem”, a ținut prima pagină a presei mondene săptămâni la rând.

„Da, eu cred în căsătorie. Îmi place să cred în căsătorie şi dragoste. Dacă nu ne ies mereu planurile ca la carte, viaţa merge înainte. Nu e nicio problemă. Trebuie să fie foarte înțelegător, foarte iubitor, foarte atent, un bărbat pentru care eu să fiu o prioritate. Cred că sunt și pretențioasă și cred că pe măsură ce ai anumite experiențe în viața ta, devii mult mai selectiv. Sunt un om norocos şi iubit de Dumnezeu şi cu siguranţă are ceva pregătit pentru mine”,  a spus Bianca Drăgușanu, la Știrile Kanal D, potrivit WOWbiz.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cea nehotărâtă și cu regrete